Αναζήτηση Προϊόντων
Expand product search form
Η λίστα μου:
0 0.00

Cart

No products in the cart.

Τρόποι πληρωμής

ΓΕΝΙΚΑ

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Βlade.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με τον γάμο, τη βάπτιση και το πάρτι, όπως π.χ. προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δώρα και διακόσμηση πάρτι.

Στις φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να υπάρχει χρωματική απόκλιση σε σχέση με την πραγματικότητα εξ αίτιας της διαφορετικής προβολής τους σε κάθε οθόνη.

Σε κορδέλες, υφάσματα και έτοιμα είδη ενδέχεται να υπάρχει μικρή χρωματική απόκλιση λόγω διαφορετικών παραλαβών, η οποία δεν θα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει πιθανότητα κάποιος κωδικός να μην μπορεί να υλοποιηθεί λόγω έλλειψης των απαραίτητων υλικών στους προμηθευτές μας.
Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα συζητήσουμε για το πώς θα προχωρήσουμε.

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητες δημιουργίες, βασισμένες κυρίως στις προτιμήσεις και υποδείξεις του πελάτη. Γιαυτό τα περισσότερα προϊόντα μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

O χρόνος προετοιμασίας διαφέρει ανά κατηγορία προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

  • Προσκλητήρια: 1-3 μέρες για τη μακέτα / 3-10 ημέρες (από την έγκριση της μακέτας)
  • Μπομπονιέρες: συνήθως 15-25 ημέρες
  • Υπόλοιπα είδη: 3 – 10 ημέρες

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σε κάθε περίπτωση, για να οριστικοποιηθεί η παραγγελία σας απαιτείται προκαταβολή του 40% της αξίας.

Η πληρωμή γίνεται με :
1. Κατάθεση σε λογαριασμό των συνεργαζόμενων τραπεζών.
Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Για ποσά έως 50 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 50 ευρώ απαιτείται 40% προκαταβολή για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία και το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την αποστολή.
Αναφέρετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση του ποσού, ενημερώστε μας με email στο info@blade.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 327616 ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην προετοιμασία της.

Μόλις ενημερωθείτε πως είναι έτοιμη η παραγγελία, θα πρέπει να γίνει η εξόφληση του υπολοίπου, προκειμένου να προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Διαφορετικά, η εξόφληση του υπολοίπου μπορεί να γίνει με αντικαταβολή στον εκπρόσωπο της courier κατά την παράδοση της παραγγελίας . Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 3,00€.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:
ALPHA BANK: GR24 0140 7050 7050 0200 2019 804
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR38 0172 2260 0052 2609 4084 179

Δικαιούχος λογαριασμού Μωραΐτης Κωνσταντίνος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για τις τραπεζικές καταθέσεις παρακαλούμε τσεκάρετε την επιλογή όπου επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα και όχι μόνο τα έξοδα της δικής σας τράπεζας

2. Με πληρωμή στο κατάστημα:
Σε περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε είτε με μετρητά (για ποσά έως 499€) είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας στο POS του καταστήματός μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Τα είδη μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα περισσότερα είναι προσωποποιημένα και δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.
Για τον λόγο αυτό, οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές.
Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, η επιστροφή / αλλαγή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και τα μεταφορικά έξοδα που θα προκύπτουν, θα επιβαρύνουν εμάς.