Αναζήτηση Προϊόντων
Expand product search form
Η λίστα μου:
0 0.00

Cart

No products in the cart.

Τρόποι Αποστολής-Παραλαβής

ΓΕΝΙΚΑ

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Βlade.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με τον γάμο, τη βάπτιση και το πάρτι, όπως π.χ. προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δώρα και διακόσμηση πάρτι.

 • Στις φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να υπάρχει χρωματική απόκλιση σε σχέση με την πραγματικότητα εξ αίτιας της διαφορετικής προβολής τους σε κάθε οθόνη.
 • Σε κορδέλες, υφάσματα και έτοιμα είδη ενδέχεται να υπάρχει μικρή χρωματική απόκλιση λόγω διαφορετικών παραλαβών, η οποία δεν θα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.
 • Υπάρχει πιθανότητα κάποιος κωδικός να μην μπορεί να υλοποιηθεί λόγω έλλειψης των απαραίτητων υλικών στους προμηθευτές μας.
  Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα συζητήσουμε για το πώς θα προχωρήσουμε.
 • Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητες δημιουργίες, βασισμένες κυρίως στις προτιμήσεις και υποδείξεις του πελάτη. Γιαυτό τα περισσότερα προϊόντα μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

O χρόνος προετοιμασίας διαφέρει ανά κατηγορία προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

 • Προσκλητήρια: 1-3 μέρες για τη μακέτα / 3-10 ημέρες (από την έγκριση της μακέτας)
 • Μπομπονιέρες: συνήθως 15-25 ημέρες
 • Υπόλοιπα είδη: 3 – 10 ημέρες

TΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Επανομής 42, 551 33 Καλαμαριά, Θεσ/νίκη).
Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά δεν επιβαρύνεστε με έξοδα.

2. Αποστολή με κούριερ
Για τις αποστολές εντός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με ΕΛΤΑ courier και Speedex.
Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 4,00€ και αυξάνεται σύμφωνα με τον όγκο/βάρος του δέματός σας.

3. Με αντικαταβολή
Το κόστος είναι 3,00€. Η δυνατότητα παρέχεται μόνο για παραγγελίες άνω των 100€.

4. Άλλη μεταφορική ή κούριερ
Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε ή συνεργάζεστε με διαφορετική εταιρία μεταφορική ή κούριερ, μπορεί να αποσταλεί η παραγγελία με αυτήν της αρεσκείας σας . Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης αναλαμβάνει την πληρωμή των μεταφορικών της εταιρίας courier της επιλογής του.

Ο χρόνος παράδοσης του κούριερ συνήθως είναι 1-3 εργάσιμες εντός Ελλάδας

Παραδόσεις προϊόντων από τις εταιρίες κούριερ γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών.
Για παράδοση Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Την Κυριακή δεν γίνονται παραδόσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (TRACKING)

Σε περίπτωση αποστολής με την εταιρία κούριερ, κάθε παραγγελία έχει έναν μοναδικό αριθμό αποστολής ο οποίος και θα σας σταλεί με την ειδοποίηση αποστολής της παραγγελίας. Με αυτόν τον αριθμό μπορείτε να αναζητήσετε στο site της αντίστοιχης εταιρείας κούριερ την πορεία της παραγγελίας σας.

Σε περιπτώσεις ειδικών συνθηκών (περιορισμοί ωραρίου παράδοσης, δυσκολίες διεύθυνσης κ.α.) μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο υποκατάστημα κούριερ της περιοχής που θα σας εξυπηρετήσει.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τα είδη και τον απαραίτητο χρόνο για την κατασκευή τους. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

 • Προσκλητήρια: 1-3 μέρες για τη μακέτα / 3-10 ημέρες (από την έγκριση της μακέτας)
 • Μπομπονιέρες: συνήθως 15-25 ημέρες
 • Υπόλοιπα είδη: 3 – 10 ημέρες

Η οριστική ημερομηνία παράδοσης θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας μας, μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη για αποστολή ή παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

Για παραγγελίες που επείγουν και η παράδοσή τους επιθυμείτε να γίνει νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που αναφέρετε για το συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε σε παραγγελία, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το κατά πόσον είναι εφικτό να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε περίπτωση αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών ο χρόνος παράδοσης, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών), ανάλογα με τον προορισμό.
Ενδέχεται να υπάρξει διαφοροποίηση στους παραπάνω χρόνους παράδοσης σε περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας (π.χ. Χριστούγεννα – Πάσχα)

Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος λόγω απεργιών, άσχημων καιρικών συνθηκών, λόγους ανωτέρας βίας (π.χ κυβερνητικές αποφάσεις, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες, κ.α).

Η blade.gr εγγυάται την σωστή συσκευασία της παραγγελίας για αποστολή στον παραλήπτη.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη, σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής των προϊόντων την ευθύνη για αποζημίωση φέρουν οι μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες courier που ανέλαβαν τη μεταφορά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Τα είδη μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. Τα περισσότερα είναι προσωποποιημένα και δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.
Για τον λόγο αυτό, οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές.
Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, η επιστροφή / αλλαγή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και τα μεταφορικά έξοδα που θα προκύπτουν, θα επιβαρύνουν εμάς.